Informações
Título do produto
Self-service restaurants in SARS-CoV-2 pandemic
Descrição do produto
Referência:
ZANDONADI, Renata Puppin et al. Self-service restaurants in SARS-CoV-2 pandemic. Encyclopedia, v. 1, n. 2, 401-408. DOI: https://doi.org/10.3390/encyclopedia1020033. Disponível em: https://www.mdpi.com/2673-8392/1/2/33. Acesso em: 29 set. 2021.
Abstract:
During the SARS-CoV-2 pandemic, the self-service restaurant sector, as well as other types of food services, are facing an unprecedented crisis needing to adapt their service to avoid closing their doors. With varied and quick meals, the self-service buffet is one of the most important types of outside services. However, the type of service where the clients follow a line on the buffet and serve their meals has impaired traditional restaurant operation during the SARS-CoV-2 pandemic and, perhaps, after it. In this sense, this study presents an overview of the self-service buffet restaurant operational system in the context of the SARS-CoV-2 pandemic.
Autor(es) do produto
Renata Puppin Zandonadi; Raquel Braz Assunção Botelho; Dayanne da Costa Maynard; Rita de Cassia Coelho de Almeida Akutsu
Unidade acadêmica da UnB
Assunto/palavras-chave representativas do produto
Segurança alimentar - Restaurantes de refeições ligeiras - SARS-CoV-2 - Avaliação de riscos de saúde - Buffet (Culinária)
Público alvo
Data de Produção do produto
maio 25, 2021
Tipo do produto
Comunicação científica
Formato do produto
Idioma
Território ou área de aplicação
Licença o gerenciamento de direitos autorais
Fonte externa
MDPI